Elindultunk

Szerző kardos     Témakör: Aktuális


Örömmel értesítünk mindenkit, hogy végre bejegyzésre került a Ketskeméty Károly Honismereti Közhasznú Egyesület. Bemutatkozó oldalunkon további információkat olvashat egyesületünk megalakulásának körülményeiről. Röviden ismertetjük hogyan és miért működünk bejegyzett szervezetként. Egyesületünk alapszabályában meghatároztuk konkrét céljainkat. Azok eléréséhez kevesen vagyunk, ezért várunk mindenkit aki tevékenyen is részt kíván venni egyesületünk munkájában. Tagtoborzó oldalunkon olvasható milyen tagsági viszonyok mellet tud munkát végezni egyesületünkben. Ugyanott letölthető a megfelelő jelentkezési lap is. Az idei falunapon újra jelentkezünk helytörténeti kiállítással ami egy kissé más lesz mint a tavalyi. Az ezzel kapcsolatos információkat hamarosan itt fogjuk közzétenni.

Segítség az oldal használatához

Szerző kardos     Témakör: Segítség

Honlapunk tartalmilag két szálon működik. Az egyik ilyen tartalmi rész a felső menüsor. Ebben a részben azok a bejegyzések találhatók, ahol lehetőség van hozzászólásra.  Ezek a bejegyzések megjelennek a kezdőlapon, de itt mindig csak a legutóbbi  öt bejegyzés látható ezért érdemes máshová is benézni.

  • Az aktuális menü alatt tesszük közzé azokat a bejegyzéseket amelyek szervezetünk életével kapcsolatosak
  • A hirdetmény menü alatt olyan hirdetményeket teszünk közzé amelyek hosszabb ideig aktuálisak
  • A szilánkok menü alatt olyan érdekességek szerepelnek majd, amelyek kapcsolódnak Dombegyház múltjához
  • Az üzenőfal – benne van a nevében.

Az üzenőfalra várunk minden olyan megjegyzést ami:

  • az egyesület működésével kapcsolatos
  • olyan bejegyzésekkel kapcsolatos amelyeknél nincs lehetőség hozzászólásra
  • minden egyéb helytörténet, honismeret témakörben

A hozzászólásokhoz regisztráció szükséges. Regisztrálni egy működő e-mail címmel lehetséges. Egy felhasználónevet és egy e-mail címet kell megadni.  A rendszer erre az e-mail címre küldi a belépéshez szükséges jelszót.

Ide kattintva lehet regisztrálni!

A hozzászólásokat moderáljuk, de nem cenzúrázzuk. Minden hozzászólásnak örülünk, de erősen ajánlott a témánál maradni, személyeskedő, politikai jellegű, hozzászólásokat kéretik elkerülni.

A bal oldali menüben találhatók azok a bejegyzések amelyeknél nincs lehetőség közvetlen hozzászólásra. Pillanatnyilag itt az egyesület működésével kapcsolatos információk láthatók.

Ha további kérdésed van, az oldal működésével kapcsolat regisztráció (bejelentkezés) után  máris itt kérdezhetsz.

Beszélgessünk!

Szerző kardos     Témakör: Üzenőfal

Ezt a lapot fórum helyett indítottuk. Ide várunk minden hozzászólást, ami egyesületünk működésével, bejegyzéseinkkel kapcsolatos.

Keressük!!!

Szerző kardos     Témakör: Hirdetmény

Egyesületünk névadója Ketskeméty Károly foglalkozott először Dombegyház történetével. Kutatásait több mint húsz gépelt oldalon dokumentálta. Feljegyzését többen felhasználták a múltban megjelent helytörténeti kiadványokban. Sajnos ez a feljegyzés eltűnt annak ellenére, hogy több példányban is létezett. Csak reménykedni tudunk, hogy ezek a feljegyzések nem semmisültek meg.

Ha valaki tud valamit Ketskeméty Károly feljegyzéseiről, kérjük bocsássa rendelkezésünkre egy másolatkészítés idejére. Az eredeti példányt természetesen visszaszolgáltatjuk.